Rulada omleta umpluta: un preparat ce poate fi transformat intr-un mic-dejun copios dar si intr-un aperitiv.
Cu ce?
- 6 oua
- 2 linguri cascaval ras
- sare
- piper
- 100 gr. branza Philadelphia
- marar – dupa gust
- 4-5 felii de cascaval
- 4-5 felii de sunca Praga sau muschi file
Cum?
- Intr-un vas spargem ouale, adaugam cascavalul ras, sarea, piperul si mararul tocat marunt apoi amestecam pana se omogenizeaza.
- Tapetam o forma dreptunghiulara(20×22) cu hartie de copt, turnam omleta in tava si o coacem 15-20 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
- Scoatem omleta din cuptor, inlaturam cu grija foaia de copt si o asezam pe un blat de lemn, unde o lasam pana se raceste.
- Ungem onleta cu un strat subtire de Philadelphia, apoi adaugam feliile de cascaval. Ungem feliile de cascaval cu un alt strat subtire de Philadephia si peste ele adaugam feliile de sunca.
- Rulam cu grija omleta si o invelim in folie alimentara.
- O dam la frigider pentru aproximativ o ora, dupa care o feliem si o servim.
Pofta buna!