Pui in crusta de crackers la cuptor cu salata de valeriana. O reteta rapida si savuroasa, descoperita la o indragita gospodina, Edith.
Cu ce?
- Se spala pieptul de pui, care mai apoi se sectioneaza in doua bucati, obtinand intre 8 si 10 fileuri.
- Maruntim biscutii crackers folosind un robot de bucatarie; in lipsa acestuia se poate folosi sucitorul, punand in prealabil biscutii intr-o punga rezistenta;
- Amestecam cu praful de usturoi si piperul(dupa gust); daca considerati necesar, puteti sa mai adaugati un praf de sare.
- Tavalim fiecare fasie de piept prin ouale batute si amestectul mai sus format, apoi le asezam intr-un vas de yena intr-un singur strat.
- Deasupra acestora, asezam cate un cubulet de unt.
- Se da la cuptor pentru circa 40-45 de minute la 180 de grade.
- Se serveste cald alaturi de o salata usoara de valeriana.
Pofta buna!
Cum?
Pui in crusta de crackers