Pui in crusta de crackers

Pui in crusta de crackers la cuptor cu salata de valeriana. O reteta rapida si savuroasa, descoperita la o indragita gospodina, Edith.

Cu ce?

  1. Se spala pieptul de pui, care mai apoi se sectioneaza in doua bucati, obtinand intre 8 si 10 fileuri.
  2. Maruntim biscutii crackers folosind un robot de bucatarie; in lipsa acestuia se poate folosi sucitorul, punand in prealabil biscutii intr-o punga rezistenta;
  3. Amestecam cu praful de usturoi si piperul(dupa gust); daca considerati necesar, puteti sa mai adaugati un praf de sare.
  4. Tavalim fiecare fasie de piept prin ouale batute si amestectul mai sus format, apoi le asezam intr-un vas de yena intr-un singur strat.
  5. Deasupra acestora, asezam cate un cubulet de unt.
  6. Se da la cuptor pentru circa 40-45 de minute la 180 de grade.
  7. Se serveste cald alaturi de o salata usoara de valeriana.

Pofta buna!

Cum?

Pui in crusta de crackers