Morcovi foietaj

Morcovi foietaj umpluti cu mix de salata – un prparat atractiv si foarte gustos.

Cu ce?

  1. Pentru aceasta reteta vom folosi forme de copt conice de inox.
  2. Se lasa aluatul la dezghetat, dupa care se taie fasii late de circa 1 cm. pe care le infasuram in jurul conurilor.
  3. Le asezam intr-o tava tapetata cu foaie de copt si le ungem cu o compozitie formata din galbenusuri si sana capatand astfel culoarea portocalie, asemanator unui morcov(pentru a evita colorantii alimentari).
  4. Se dau la cuptor pentru circa 15-20 de min. la 180 de grade.
  5. Conurile de inox se extrag dupa ce foietajul s-a racit.

Pentru salata:

  1. Taiem cubulete mici sunca, castravetii, ciupercile si ouale fierte.
  2. Amestecam ingredientele de mai sus cu 2 linguri de maioneza si doua de porumb.
  3. Dupa ce am pregatit salata si conurile sunt reci, se umplu morcovii cu compozitia mai sus pregatita.
  4. Se orneaza cu fire de patrunjel pentru a crea un aspect cat mai real de morcov.

Cum?

morcovi foietaj