Insula meditaraneana

Un preparat pe baza de carne de porc cu mozzarella, rosii si ierburi aromate.

Cu ce?

  • 6 bucati de carne de porc pentru snitel
  • 6 rondele de mozzarella
  • 12 rondele de rosii
  • ierburi aromate(busuioc, oregano, patrunjel)
  • sare
  • piper
  • un praf de faina
  • 300 ml. pasta de tomate

Cum?

  1. Se bate fiecare bucata de carne ca pentru snitel.
  2. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie in 3-4 linguri de ulei.
  3. Dupa ce s-au prajit, se aseaza intr-o tava de yena si se toarna sosul de tomate diluat cu 3-4 linguri de apa.
  4. Pe fiecare bucata de carne se asterne cate o rondea de mozzarella si cate 2 rondele de rosie.
  5. Pe deasupra se presara mixul de ierburi aromate.
  6. Se da la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
  7. Se serveste cald alaturi de o granitura de cartofi piure sau orez.