Un preparat pe baza de carne de porc cu mozzarella, rosii si ierburi aromate.
Cu ce?
- 6 bucati de carne de porc pentru snitel
- 6 rondele de mozzarella
- 12 rondele de rosii
- ierburi aromate(busuioc, oregano, patrunjel)
- sare
- piper
- un praf de faina
- 300 ml. pasta de tomate
Cum?
- Se bate fiecare bucata de carne ca pentru snitel.
- Se trece prin faina si se prajeste in tigaie in 3-4 linguri de ulei.
- Dupa ce s-au prajit, se aseaza intr-o tava de yena si se toarna sosul de tomate diluat cu 3-4 linguri de apa.
- Pe fiecare bucata de carne se asterne cate o rondea de mozzarella si cate 2 rondele de rosie.
- Pe deasupra se presara mixul de ierburi aromate.
- Se da la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
- Se serveste cald alaturi de o granitura de cartofi piure sau orez.