Chiftelute de pui umplute cu masline verzi. Un aperitiv foarte rapid si pe placul copiilor.
Cu ce?
- 600 gr. piept de pui(1 piept de pui)
- 200 gr. sunca Praga
- 200 gr. masline verzi fara samburi
- sare
- piper
- faina
- pesmet
- 4 oua
Cum?
- Se spala pieptul de pui si se sterge de apa. Se toaca folosind masina de tocat sau un robot de bucatarie, alaturi de feliile de sunca pana devine o pasta fina.
- Compozitia rezultata se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
- Se formeaza chiftelute de marimea unei nuci in mijlocul careia se introduce o maslina verde.
- Se procedeaza la fel cu toata compozita.
- Chiftelele rezultate se tavalesc prin faina, ou batut iar la urma prin pesmet.
- Se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
- Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!