Chiftelute cu masline

Chiftelute de pui umplute cu masline verzi. Un aperitiv foarte rapid si pe placul copiilor.

Cu ce?

  • 600 gr. piept de pui(1 piept de pui)
  • 200 gr. sunca Praga
  • 200 gr. masline verzi fara samburi
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • 4 oua

Cum?

  1. Se spala pieptul de pui si se sterge de apa. Se toaca folosind masina de tocat sau un robot de bucatarie, alaturi de feliile de sunca pana devine o pasta fina.
  2. Compozitia rezultata se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
  3. Se formeaza chiftelute de marimea unei nuci in mijlocul careia se introduce o maslina verde.
  4. Se procedeaza la fel cu toata compozita.
  5. Chiftelele rezultate se tavalesc prin faina, ou batut iar la urma prin pesmet.
  6. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
  7. Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!