Mic dejun spaniol

Mic dejun in stil spaniol – paine umpluta cu surprize.

Cu ce?

  • 5 oua
  • 200 gr. smantana
  • 200 gr. sunca
  • 50 gr. cascaval dat pe razatoarea mica
  • 2 cepe verzi
  • 1 bagheta mai lata
  • sare
  • piper

Cum?

  1. Se bat ouale bine, apoi treptam adaugam smantana pana se incorporeaza.
  2. Adaugam cascavalul si ceapa tocata marunt si amestecam pana se omogenizeaza.
  3. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
  4. Bagheta se taie in doua, apoi se scobeste miezul(pe partea de jos) lasand capetele intacte(nu vrem sa curga compozitia in cuptor) – ca o barcuta
  5. Se umple golul folosind compozitia de mai sus.
  6. Se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru cca. 15-20 de minute.

Pofta buna!